Webshop

WhatsApp Image 2021-11-02 at 20.28.18

Als erkende leverancier voor grote retailers in de markt, zijn we verheugd om onze expertise nu te delen met tuincentra en bloemenwinkels via onze nieuwe webshop. Samen met ons team streven we naar een gezamenlijke visie, zodat we dagelijks het beste kunnen bieden aan al onze klanten. Met behulp van onze ervaring en kennis willen we hoogwaardige producten en uitstekende service leveren aan tuincentra en bloemenwinkels. Onze webshop biedt eenvoudige toegang tot een wekelijks vernieuwd assortiment, zodat ook deze bedrijven kunnen profiteren van onze bekende kwaliteit. We zijn enthousiast om onze passie voor groothandel te delen met een bredere klantenkring en om nieuwe partnerschappen aan te gaan in de tuin- en bloemensector.

Scrollen
Boeket

CONTINUÏTEIT

Bij Hoorn Bloommasters begrijpen we het belang van continuïteit in uw bedrijf. Daarom gebruiken we data als een krachtig hulpmiddel om ons assortiment voortdurend aan te passen aan de markttrends en consumentenvoorkeuren. Onze data-gedreven aanpak stelt ons in staat om wekelijks ons aanbod te optimaliseren en altijd een actueel en aantrekkelijk assortiment van hoogwaardige bloemen en planten aan te bieden.

DSC_placeholder

ASSORTIMENT

Bij Hoorn Bloommasters vindt u een breed assortiment van hoogwaardige bloemen en planten. Met vaste verkooppunten en wekelijks vernieuwend assortiment spelen we in op de laatste trends. Of u nu een tuincentrum, bloemenwinkel of franchiser bent, ons professionele service staat voor u klaar gecentraliseerd vanuit onze webshop.

Starten met de webshop

iPad Pro Screen Mockup-3 (2)

Stap 1

hbm_stap_2

Bestel

Plaats uw bestelling: Vul ons eenvoudige bestelformulier in met de gewenste producten en de benodigde hoeveelheden. Verstuur uw bestelling en wij zullen deze zorgvuldig verwerken.

Stap 2

hbm_stap_3

Verwerking en verpakking

Verwerking en verpakking: Ons toegewijde team gaat aan de slag met uw bestelling. We zorgen voor zorgvuldige verwerking en verpakking om ervoor te zorgen dat uw producten vers en in optimale staat worden verzonden.

Stap 3

hbm_stap_4

Kies uw verzenddatum

Kies uw verzenddatum: U heeft de mogelijkheid om de gewenste verzenddatum te kiezen tijdens het bestelproces. Kies een datum die het beste past bij uw planning en behoeften.

Stap 4

hbm_stap_5

Verzending en levering

Zodra uw bestelling klaar is voor verzending, wordt deze op de door u gekozen verzenddatum verstuurd. Op dat moment factureren wij uw bestelling. U kunt erop vertrouwen dat uw producten tijdig en betrouwbaar worden geleverd.

Stap 5

hbm_stap_6

Geniet van verse bloemen en planten

Zodra uw bestelling is afgeleverd, kunt u genieten van de verse en hoogwaardige bloemen en planten. Verwerk ze in uw arrangementen of presenteer ze in uw winkel om uw klanten keer op keer te verrassen.

Hoorn Bloommasters

Heeft u nog vragen?

We vertellen u graag in een persoonlijk gesprek meer over onze diensten en producten. Bel +31 0297 325 150 of mail naar info@hoornbloommasters.com.

Kom er bij

Sluit u vandaag nog aan bij Hoorn Bloom Masters Webshop en ontdek de voordelen van ons uitgebreide assortiment, onze continuïteit en onze internationale samenwerking. Met onze webshop kunt u efficiënt en gemakkelijk bestellen, en uw klanten voorzien van verse en kwalitatieve bloemen en planten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.