Assortiment

HBM ass

De wensen van uw consument zijn belangrijk, daarom passen wij het assortiment hier dagelijks op aan. In samenwerking met onze klanten zorgt ons designer team dat ons assortiment continu blijft verbeteren, zodat deze altijd naadloos aansluit op de vraag van uw klant.

Scrollen
Hoorn Bloom Masters (8)

Een assortiment dat wordt bepaald in samenwerking met onze klanten, gebaseerd op de vraag van de consument.

Dagelijks zet ons designteam zich hard in om het assortiment te verbeteren. Wij kiezen bewust niet voor een jaarrond assortiment, maar variëren graag om zo op de vraag van de consument te kunnen inspelen. Door onze flexibiliteit kunnen wij snel schakelen waardoor wij uw omzet, derving en verkopen positief kunnen beïnvloeden.

Hoorn Bloom Masters (10)

Boeket

Met een boeket bedoelen we niet een simpel bos bloemen. We spreken over een écht bloemistenboeket dat de consument gewend is van de bloemenspeciaalzaak. Wij maken boeketten voor iedere gelegenheid, in diverse kleurstellingen en prijsklassen. Onze boeketten worden samengesteld door een vakkundig team aan bloemisten, waardoor er unieke samenstellingen ontstaan. Wanneer de wensen verschillen van ons huidige aanbod is dat niet gek. Wij hebben de capaciteiten om ook op grote schaal gepersonaliseerde boeketten te leveren.

Hoorn Bloom Masters (9)

Plant

Door korte distributielijnen met de beste leveranciers kunnen wij een breed scala aan planten leveren van enkel de beste kwaliteit. Hoewel wij aan deze producten niet veel waarde toevoegen, kunnen wij u in dit proces wél de beste service bieden. In samenwerking met onze kwekers kunnen wij u jaarrond van de mooiste seizoen planten voorzien.

LRetel_DSC05657-min

Arrangement

Als toevoeging op uw boekettenaanbod kunnen wij u ook van een bloem-arrangement voorzien. Deze is door ons op iedere schaal te realiseren. Het arrangement zal bestaan uit unieke combinaties, afgestemd op de voorkeur van u en de consument Een arrangement biedt de mogelijkheid om te spelen in kleurcombinaties en bloemsamenstellingen. Zo kunt u uw klanten altijd van een uniek aanbod voorzien. De grote van het arrangement is volledig door u te bepalen.

Hoorn Bloom Masters (11)

Mono Plus

In het binden van boeketten wordt er een onderscheid gemaakt tussen mono en mono plus kwaliteit. Wij kunnen u een breed scala mono plus boeketten aanbieden, deze boeketten zijn doordrenkt in kwaliteit. De gevarieerde bloemsoorten uit onze boeketten worden in een hoge klasse gebonden. Geen machinaal werk, maar een kwalitatief en ambachtelijk product.

Hoorn Bloommasters

Wij zijn Hoorn Bloommasters

“Wij zijn samen met onze klanten marktleider in het produceren en verkopen van ambachtelijke producten, de consument welke onze producten heeft gekocht komt de volgende keer terug voor een extra verkoop”