Continuïteit

Hoorn Bloom Masters

Wij bevinden ons in het midden van de markt en zijn altijd op de hoogte van de markttrends in meerdere segmenten. Wij meten onze eigen data die wij dagelijks gebruiken om ons handelen te sturen. Onze marktkennis, onze eigen data en ons eigen personeel stelt ons in staat om onderbouwde beslissingen te nemen. Zo kunnen wij continuïteit in uw bedrijf garanderen.

Scrollen

In zes stappen laten we zien
hoe we meer omzet realiseren

Stap 1

hbm_stap_1

Samenwerken

Samenwerking staat bij ons centraal. Wij ambiëren een samenwerkingsverband in plaats van een klant-leverancier relatie. Pas wanneer zowel u als de consument content is, is onze taak voltooid. Enkel daarna kunnen er KPI’s worden gesteld om de resultaten te kunnen meten en optimaliseren.

Onze kracht

Kwaliteit

Plezier

Continuïteit

WhatsApp Image 2021-11-02 at 20.28.18

Stap 2

hbm_stap_2

Digitalisatie

Onze sector wordt voornamelijk gedreven door ambacht, ervaring en oude tradities. Graag proberen wij onze onderneming juist te digitaliseren. Dagelijks houden wij ons bezig met het sturen op data, snel schakelen op inzichten en het uitbouwen van deze basis. Door onze flexibele operatie kunnen wij snel schakelen op nieuwe inzichten en zo optimaal inspelen op de vraag van de consument. Daar plukt u de vruchten van!

Stap 3

hbm_stap_3

Wat koopt de consument morgen?

Onze jarenlange ervaring vormt de basis van het instuurmodel waaruit de jaarplanning wordt opgezet. De combinatie van onze doordachte operatie en de uit slimme data verkregen inzichten, zorgt ervoor dat wij goed weten wat de consument morgen wenst te kopen. Het stelt ons in staat om KPI’s op te stellen die ook écht behaald kunnen worden.

Stap 4

hbm_stap_4

Zorgen voor meer verkopen

Onze focus ligt op continuïteit. Onze ambities reiken verder dan het eenmalig verkopen van een product. Wij streven naar continue groei in onze organisatie en langdurige samenwerkingen. Graag zien wij de consument steeds opnieuw bij u terugkomen dankzij de onderscheidende kwaliteit van onze producten. Wij staan achter elk product dat onze productie verlaat. Wij zijn trots op onze ambacht

Stap 5

hbm_stap_5

Ambacht zit in ons DNA

Vakmanschap, passie, precisie, kwaliteit en ambacht; dat is waar onze boeketten uit bestaan. Met veel liefde en plezier worden al onze boeketten dagelijks voor u handgebonden. Dankzij onze passie voor het vak komen wij elke dag met een grote lach naar het werk. Dat bewijst zich in de kwaliteit van onze producten.

Stap 6

hbm_stap_6

Analyseren en rapporteren

Onze bedrijfsvoering is transparant. Alle resultaten zullen met u worden gedeeld, en van die resultaten kunnen wij leren. Ze bepalen welke stappen ondernomen moeten worden om een betere continuïteit te kunnen realiseren. Daarom wordt onze data continu geanalyseerd en gerapporteerd door ervaren data analisten.

instuurmodel-banner1 (1)

Continu verbeteren met ons smart instuurmodel

Het instuurmodel optimaliseert bloemenpresentaties in winkels door een gedetailleerde jaarplanning en regelmatige analyse van verkoopdoelen. Met flexibele collecties en zorgvuldig gekozen acties reageren we effectief op marktveranderingen, waarbij we steeds de belangen van zowel retailers als kwekers respecteren.

instuurmodel-banner2 (1)

Ben jij klaar om impact te maken?

Ontdek hoe dit model leidt tot betere verkoopresultaten en sterkere samenwerkingen. Lees verder voor een diepgaande kijk op onze tool en de impact op de bloemenmarkt.

Meer lezen
Hoorn Bloommasters

Heeft u nog vragen?

We vertellen u graag in een persoonlijk gesprek meer over onze diensten en producten. Bel +31 0297 325 150 of mail naar info@hoornbloommasters.com.