Continuïteit

Hoorn Bloom Masters

Financiële resultaten kijken per definitie terug en zijn niet volledig in staat om op een effectieve wijze de continuïteit van uw onderneming te waarborgen. Wij zijn in staat marktrelevantie, kerncompetenties en resources op elkaar af te stemmen en tegelijkertijd te managen, zo komen wij op lange termijn tot de beste resultaten.

Scrollen

In zes stappen laten we zien
hoe we meer omzet realiseren

Stap 1

hbm_stap_1

Samenwerken

Bij ons staat samenwerken centraal, wij ambiëren een samenwerkingsverband in plaats van een klant, leverancier verhouding. Op het moment dat de consument blij is, jullie blij zijn en wij blij zijn kunnen we er samen voor zorgen dat we de KPI’s gaan behalen welke jullie wensen.

Onze kracht

Kwaliteit

Plezier

Continuïteit

WhatsApp Image 2021-11-02 at 20.28.18

Stap 2

hbm_stap_2

Digitalisatie

Onze sector kent voornamelijk ambacht, ervaring en oude tradities. Deze weet Hoorn Bloommasters juist te combineren doormiddel van digitalisatie. Het sturen op data, het snel schakelen op inzichten en het uitbouwen van deze basis zijn wij dagelijks mee bezig. Doordat onze operatie flexibel is weten
wij meer in te sturen dan andere producenten om zo optimaal de vraag van de consument te kunnen beantwoorden.

Stap 3

hbm_stap_3

Wat koopt de consument morgen?

Door de jarenlange ervaring in een instuurmodel te plaatsen zorgen wij voor een mooie basis van waaruit een jaarplanning wordt opgezet. De combinatie met onze operatie en de inzichten vanuit data zorgen ervoor dat wij weten wat de consument morgen verwacht. Op deze manier houden wij de opgestelde KPI’s onder controle.

Stap 4

hbm_stap_4

Zorgen voor meer verkopen

Onze focus ligt op continuïteit, wij willen niet morgen eenmalig een product verkopen. Wij zullen zorgen voor continue groei en een consument welke na de uitbloei opnieuw terugkomt omdat ze verstelt staan van het product wat wij samen verkopen. Elk product dat onze productie verlaat staan wij achter, dit omdat wij een samenwerking opbouwen.

Stap 5

hbm_stap_5

Ambacht zit in ons DNA

Vakmanschap, passie, precisie, kwaliteit en liefdevolle ambacht wordt vanuit het team overgebracht naar onze klanten en dit komt allemaal samen in onze hand gebonden boeketten. Het is waarvoor en waarom wij elke dag met een grote lach naar het werk gaan en elkaar motiveren om de kwaliteit die je van ons mag verwachten te waarborgen.

Stap 6

hbm_stap_6

Analyseren en raporteren

Op het moment dat er negatieve resultaten worden behaald zullen ook deze worden gedeeld, uiteindelijk moeten we samen zorgen voor groei en continuïteit. De negatieve resultaten worden gebruikt als feedback om zo samen te werken aan een betere continuïteit. Dit door continue te analyseren en rapporteren doormidden van data analisten.

Hoorn Bloommasters

Heeft u nog vragen
na het lezen van onze missie?

We vertellen u graag in een persoonlijk gesprek meer over onze diensten en producten. Bel +31 0297 325 150 of mail naar info@hoornbloommasters.nl.