Over ons

Hoorn Bloom Masters

In samenwerking met ons hardwerkende team hebben wij door de jaren heen een bedrijf opgebouwd waar wij heel trots op zijn. Doordat wij werken met vast personeel, is ons team een geheel. Wij zijn onderscheidend in ons teamgevoel, dit zorgt voor meer plezier op de werkvloer en zo uiteindelijk een hogere kwaliteit van onze producten. Ons team draagt één gezamenlijke visie, zo kunnen wij dagelijks het beste bieden voor al onze klanten.

Scrollen
Hoorn Bloom Masters

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze jarenlange marktkennis en ervaring stelt ons in staat om oplossingsgericht met u mee te denken. Wij gaan geen uitdaging uit de weg, we komen graag met een passende oplossing. Samen maken wij van uw assortiment een groot succes! Onze expertise in de branche, gecombineerd met een innovatieve aanpak, zorgt ervoor dat we altijd vooroplopen in markttrends en klantbehoeften. Met een sterke focus op kwaliteit en duurzaamheid, zorgen we ervoor dat uw producten niet alleen vandaag, maar ook morgen relevant blijven. Door samen te werken, streven we naar langdurig succes en een voortdurende groei van uw assortiment.

Bekijk ons team
Hoorn Bloom Masters

Wil jij je aansluiten bij ons team?

Wij willen altijd blijven groeien, daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe werknemers. Samen met jou willen wij morgen beter zijn dan vandaag. Onze werknemers zijn een hechte familie, waar er plek is voor iedereen. Samen helpen wij elkaar ontwikkelen en maken wij met veel plezier plezier de mooiste producten voor al onze klanten..

Meer lezen

Onze kernwaarden

hoorn-ambacht_icon

Vakmanschap

Onze aandacht voor details en 25 jaar aan kennis en ervaring resulteren in een ambachtelijk product.

hoorn-partners_icon

Partners

Wij leveren altijd optimale service en streven naar een transparante samenwerking.

hoorn-ambitieus_icon

Ambitieus

Wij hebben een professionele houding en werken resultaatgericht.

hoorn-plezier_icon

Plezier

Wij zijn open en vriendelijk. Plezier staat altijd voorop in onze samenwerking.

hoorn-inventief_icon

Inventief

Wij leveren creatieve en vernieuwende producten.

hoorn-contact_icon

Meer weten?

Hoorn Bloommasters door de jaren heen

2023
2023

In het jaar 2023 hadden wij weer een bedrijfsfeest zoals voorgaande jaren. Dit jaar stond in het teken van het jaar 2022 waarbij wij als team een mooi kunstje hebben gedaan. We hebben lekker gegeten en gedronken waarna iedereen tijdig naar huis is gegaan. Ons bedrijf staat in het teken van het personeel want zonder ons vaste team en de handjes kunnen wij geen kwaliteit leveren richting de klant.

2022
2022

In 2022 vierden we opnieuw ons jaarlijkse bedrijfsfeest. Dit keer stond het evenement in het teken van het voorbije jaar 2022, waarin ons team een indrukwekkende prestatie heeft neergezet. Er werd extra stilgestaan bij onze verlenging in Kenya en dat was de oprichting van HBM Kenya. Ons bedrijf hecht veel waarde aan het personeel, aangezien ons toegewijde team essentieel is voor het leveren van kwaliteit aan onze klanten.

Certificaten

Maatschappelijk ondernemen vraagt om het nemen van toekomstbestendige verantwoordelijkheden. Daarom maken wij graag duurzame keuzes tijdens ons productieproces. Onze organisatie voldoet aan meerdere duurzaamheidskeurmerken. Zo houden we het klimaatimpact van onze organisatie zo klein mogelijk.

Floriculture_portrait-734x1024

GGN

FM_RGB

Fairtrade

803926_MPS-Florimark_GoodTradePractice

MPS Florimark

logo_FSI2025_BIG

FSI 2025

Partners

chrysal logo

Chrysal

Boeketmaker Hoorn Bloommasters heeft een volledig partnerschap met Chrysal omdat zij een kwalitatief hoogwaardig eindproduct nastreven – van kweek tot consument. Daarbij zijn de producten en diensten van Chrysal onmisbaar. De communicatielijnen zijn kort en er wordt nauw samengewerkt om te komen tot het gezamenlijke einddoel: een topkwaliteit product voor de consument. Samen kijken we naar optimaliseren van de processen, mogelijkheden om uitval te reduceren en verbeteren van de duurzaamheid.