Over ons

Hoorn Bloom Masters

In samenwerking met ons hardwerkende team hebben wij door de jaren heen een bedrijf opgebouwd waar wij heel trots op zijn. Doordat wij werken met vast personeel, in plaats van met wisselende uitzendkrachten, is ons team een geheel. Wij zijn onderscheidend in ons teamgevoel. Dat zorgt voor meer plezier op de werkvloer en zo uiteindelijk een hogere kwaliteit van onze producten. Ons team draagt één gezamenlijke visie, zo kunnen wij dagelijks het beste bieden voor al onze klanten.

Scrollen
Hoorn Bloom Masters

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen u voorzien van inkoop-, productie-, EDI ordering- en facturatiediensten. Van Retail ready mono producten tot gepersonaliseerde handgebonden seizoensboeketten. Met een productiecapaciteit van 500 tot wel 20.000 handgebonden boeketten per dag kunnen wij u zelfs in grote aantallen van de mooiste producten voorzien. Al onze orders worden binnen 48 uur geleverd, ongeacht de omvang. Onze flexibele organisatie van bedrijfsprocessen zorgt ervoor dat wij snel kunnen schakelen. Wanneer u liever zelf de inkoop verzorgt behoort dat ook tot de mogelijkheden. Middels goede samenwerkingsverbanden met vaste kwekers, in zowel het binnen- als buitenland, kunnen wij uw inkoop en productie geheel volgens uw specificaties verzorgen. Onze bedrijfsprocessen zijn ingericht volgens het Just-in-Time principe met een strikte in- en uitganscontrole. Zo kunt u de consument immer van een ultravers product voorzien. Ook tijdens het bindproces van de boeketten worden er strenge kwaliteitseisen gehanteerd. Zo kunnen wij u zelfs bij de grootste orders van uniforme boeketten van de beste kwaliteit voorzien.

Hoorn Bloom Masters

Wil jij je aansluiten bij ons team?

Wij willen altijd blijven groeien, daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe werknemers. Samen met jou willen wij morgen beter zijn dan vandaag. Onze werknemers zijn een hechte familie, waar er plek is voor iedereen. Samen helpen wij elkaar ontwikkelen en maken wij met veel plezier plezier de mooiste producten voor al onze klanten..

Meer lezen

Onze kernwaarden

hoorn-ambacht_icon

Vakmanschap

Ambachtelijk product
Aandacht voor details
25 jaar Kennis en ervaring

hoorn-partners_icon

Partners

Optimale en Full service
Samenwerkend en transparant

hoorn-ambitieus_icon

Ambitieus

Professioneel en resultaatgericht

hoorn-plezier_icon

Plezier

Open en Vriendelijk

hoorn-inventief_icon

Inventief

Oplossingsgericht, creatief en vernieuwend

hoorn-contact_icon

Meer weten?

Certificaten

Maatschappelijk ondernemen vraagt om het nemen van toekomstbestendige verantwoordelijkheden. Daarom maken wij graag duurzame keuzes tijdens ons productieproces. Onze organisatie voldoet aan meerdere duurzaamheidskeurmerken. Zo houden we het klimaatimpact van onze organisatie zo klein mogelijk.