Werken bij

Hoorn Bloom Masters

“Maak er een mooie dag van!” Dat is de slogan die wij al jarenlang gebruiken. Hij komt terug in alles wat wij doen. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste teamspelers. We kunnen genoeg opschrijven over onze vacatures, maar laten je véél liever zien hoe het is om bij ons te werken!

Scrollen
Hoorn Bloom Masters

Wat bieden wij onze bloemisten?

Wij zijn een Retailspecialist op het gebied van het leveren van handgebonden bloemisten boeketten binnen Europa. Wij zijn een dynamisch productiebedrijf en bieden een fulltimebaan in de wereld van bloemen en planten. Uiteraard hoort daar een passend salaris bij volgens het cao-groothandel bloemen en planten, een mooie werkomgeving en een informeel team. Als Boeketbind(st)er draag jij samen met jouw collega’s zorg voor het maken van een verschillende soorten boeketten, arrangementen en mono plus. Je volgt instructies op van de bandleider, pakt wanneer nodig ook andere werkzaamheden op binnen de productie en je draagt zorg voor het schoonmaken van jouw eigen werkplek.

 

 

Hoorn Bloom Masters

Bij ons volgt iedereen een opleidingstraject tot ware bindsmeester!

De consument is altijd kritisch op ambacht. Omdat wij de verwachtingen van de consument wensen te overtreffen, is het van belang dat wij ons team opleiden. Middels het opleidingstraject waarin verschillende certificaten behaalt kunnen worden, kunnen wij ervoor zorgen dat onze producten aan de kwaliteitseisen blijven voldoen.

 

 

DSC_boyjoostdustin

De gezondheid van ons personeel is enorm belangrijk voor de kwaliteit en continuiteit!

Kwaliteit en continuïteit zijn onderdeel van onze kernwaarden. Dat begint allemaal bij ons team. Wij vragen dagelijks veel van ons team, daarom willen wij graag ook veel teruggeven.

Vanuit deze gedachte bieden wij ons personeel graag huisvesting aan. Door het personeel te laten wonen in onze eigen kwalitatieve huisvesting zorgen wij ervoor dat niemand zich zorgen hoeft te maken over zijn of haar woonsituatie. Zo kan iedereen zich beter focussen op het werk.

Naast de huisvesting zijn wij sinds 2020 begonnen met een sporttraject. Zes dagen in de week worden er op locatie groepslessen georganiseerd voor het gehele team van Hoornbloommasters. Ook heeft ons personeel de mogelijkheid om twee dagen per week gebruik te maken van een fysiotherapeut, coaching en een voedingsdeskundige. Zo kunnen wij de kwaliteit en continuïteit van onze onderneming vanuit de kern blijven waarborgen.

Hoorn Bloommasters

Wij zijn Hoorn Bloommasters

“Wij zijn samen met onze klanten marktleider in het produceren en verkopen van ambachtelijke producten, de consument welke onze producten heeft gekocht komt de volgende keer terug voor een extra verkoop”