Werken bij

Hoorn Bloom Masters

Maak er een mooie dag van is de slogan welke Hoorn Bloommasters door de jaren groot heeft gemaakt en wat overal naar voren komt. Het team is altijd op zoek naar enthousiaste teamspelers en wij kunnen op deze pagina wel verschillende vacatures gaan toelichten, maar wij laten veel liever zien hoe het is om bij ons te werken.

Scrollen
Hoorn Bloom Masters

Wat bieden wij onze bloemisten?

Wij zijn een Retail specialist op het gebied van het leveren van hand bloemisten boeketten binnen Europa. Wij zijn een dynamisch productiebedrijf en bieden een fulltimebaan in de wereld van bloemen en planten. Uiteraard hoort daar een passend salaris bij volgens het cao-groothandel bloemen en planten, een mooie werkomgeving en een informeel team. Als Boeketbind(st)er draag jij samen met jouw collega’s zorg voor het maken van een verschillende soorten boeketten, arrangementen en mono plus. Je volgt instructies op van de bandleider, pakt wanneer nodig, naast het maken van boeketten ook andere werkzaamheden op in de productie. Tevens draag je zorg voor het schoonmaken van jouw eigen werkplek.

 

 

Hoorn Bloom Masters

Bij ons volgt iedereen een opleidingstraject tot ware bindsmeester!

De consument is altijd kritisch op ambacht en omdat wij hierdoor altijd beter willen zijn dan gister is het van belang dat wij ons team opleiden. Door het opleidingstraject waarbij verschillende certificaten behaalt kunnen worden, kunnen wij ervoor zorgen dat ons team aan de behoefte van de consument weet te blijven voldoen.

 

 

HBM ass (1)

De gezondheid van ons personeel is enorm belangrijk voor de kwaliteit en continuiteit!

Zoals jullie waarschijnlijk hebben begrepen door het lezen van onze hele website, is dat onze kwaliteit en continuiteit een hoge kernwaarde is en dit begint bij ons team. Omdat wij dagelijks veel van het team vragen willen wij het team ook veel kunnen bieden.

Vanuit deze gedachten zijn wij vanaf het begin al bezig met huisvesting, door het personeel te laten wonen in onze eigen kwalitatieve huisvesting zorgen wij ervoor dat niemand zich zorgen hoeft te maken over zijn/haar woonomgeving en dus gefocust kan zijn op het product dat ze produceren.

Naast de huisvesting zijn wij sinds 2020 begonnen met een sporttraject waarbij wij zes dagen per week op locatie groepslessen organiseren, twee dagen per week ons personeel de mogelijkheid geven om gebruik te maken van de fysio maar daarnaast ook de mogelijkheid bieden tot coaching en voedingsschema’s. Dit om de kwaliteit en continuiteit te kunnen blijven waarborgen.

Hoorn Bloommasters

Wij zijn Hoorn Bloommasters

“Wij zijn samen met onze klanten marktleider in het produceren en verkopen van ambachtelijke producten, de consument welke onze producten heeft gekocht komt de volgende keer terug voor een extra verkoop”