KENYA

HBM Kenya
Scrollen
HBM Kenya

Ambitieus

Op 25 hectare grond worden producten speciaal gekweekt voor onze hand gebonden boeketten. Een breed assortiment waarmee we kunnen voldoen aan de wensen van onze klanten en specificaties van onze boeketten. Wij kweken exact op vraag van onze eigen productie waardoor wij de kostprijs kunnen beheersen en lager kunnen houden. Onze strategie op jaarrond produceren en insturen van boeketten wordt doorgetrokken naar jaarrond kweken.

PHOTO-2022-09-07-17-19-58

Vakmanschap

Wij kweken bloemen die exact passen bij onze prijs kwaliteit verhouding en kiezen voor kleinschalige gewassen die we jaarrond produceren. Door de minimale derving en juiste kwaliteitsbeheersing zorgen wij voor een continue kwaliteit. Onze teelttechnieken zijn gebaseerd op 20 jaar Afrikaans vakmanschap.

HBM Kenya

Inventief

Wij ambiëren een lage carbon footprint en kiezen daarom voor producten die geschikt zijn voor zeetransport. Ook maken we gebruik van de zonne-energie voor koelen van onze gewassen voordat ze op transport gaan.

HBM Kenya

Plezier

Net als in Nederland staat ons team in Kenya centraal. Wij zorgen voor een vast team die betrokken is en plezier heeft in het werk. Een betrokken medewerker die weet waarvoor wij bloemen produceren en daardoor het beste voor heeft met onze eindgebruikers.

HBM Kenya
HBM Kenya

Partners

Wij werken al jaren samen met vaste ketenpartners in Europa voor diverse mono cultures zoals rozen, germini en chrysanten. Ook voor verpakkingen en verzorgingsproducten hebben wij
intensieve samenwerkingsverbanden. Gezamenlijk met onze klant zetten wij in Kenya aanvullende kleinschalige producten op voor duurzame boeketten. Boeketten die passen bij onze kernwaarden en die van onze klanten.

Kwaliteit is de trots van ons vakmanschap.

HBM Kenya
HBM Kenya
HBM Kenya
HBM Kenya
Hoorn Bloommasters

Wij zijn Hoorn Bloommasters

“Samen met onze klanten zijn wij marktleider in ambachtelijke producten, daar komt de consument graag voor terug!”